Vidnesbyrd

Et større mirakel

Som i har læst af det andet vidnesbyrd, om at jeg blev helbredt for angstneuroser i 1993, derefter havde jeg 8 år hvor det gik for fuld skrue, jeg knoklede og tog uddannelse og meget mere.

Men på et tidspunkt fik jeg et knæk pga andre mennesker behandling af mig, der skete noget jeg ikke kunne bære, hvilket forårsagede at jeg blev psykisk syg igen.

Der er nu 2009 gået 8 år siden jeg blev psykisk syg igen, og omend jeg ikke blev helbredt i et nu som dengang i 1993, så må jeg sige at med al den smerte, og probelmer jeg har været igennem pga dette, så er det endnu større mirakel at jeg stadig er her, at jeg på trods af alt hvad jeg har været igennem, nu idag kan sige at havde det ikke været for at Gud bar igennem, så havde jeg ikke klaret det.

Der er to elementer som jeg holder mig til i mit liv. Afhængighed af Gud, og af mennesker. Af Gud, fordi der er dybder han kun kan nå ind i hvad angår vores hjerter, og af mennesker, fordi Gud ønsker at vi skal relatere til hinnanden, og bruge den impati og kærlighed vi har i hjertet overfor hinnanden.

Så om Gud ikke helbreder i et nu hver gang, så kan jeg sige at jeg ville ikke have været den person jeg er idag, hvis ikke jeg havde været alt det hårde igennem.

Jeg er stadig psykisk syg, men jeg lever med det, og kan sige at mit liv er mere rigt idag pga alt det som Gud har båret mig igennem de mange år.

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Biblos.dk - Nye Andagter for 2018

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt
En lille skatkiste af Wilhelm Beck
Arbejder på nye andagtsbøger 2018

De gamle stier.dk - andagter
Lov og nåde af John Bunyan

Det nye testamente.dk - bibel nt
Retter på NT1819

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
1 krønikebog

Skabelse.dk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus