top2.jpg - 4040 Bytes

Vidnesbyrd

Et større mirakel

Som i har læst af det andet vidnesbyrd, om at jeg blev helbredt for angstneuroser i 1993, derefter havde jeg 8 år hvor det gik for fuld skrue, jeg knoklede og tog uddannelse og meget mere.

Men på et tidspunkt fik jeg et knæk pga andre mennesker behandling af mig, der skete noget jeg ikke kunne bære, hvilket forårsagede at jeg blev psykisk syg igen.

Der er nu 2009 gået 8 år siden jeg blev psykisk syg igen, og omend jeg ikke blev helbredt i et nu som dengang i 1993, så må jeg sige at med al den smerte, og probelmer jeg har været igennem pga dette, så er det endnu større mirakel at jeg stadig er her, at jeg på trods af alt hvad jeg har været igennem, nu idag kan sige at havde det ikke været for at Gud bar igennem, så havde jeg ikke klaret det.

Der er to elementer som jeg holder mig til i mit liv. Afhængighed af Gud, og af mennesker. Af Gud, fordi der er dybder han kun kan nå ind i hvad angår vores hjerter, og af mennesker, fordi Gud ønsker at vi skal relatere til hinnanden, og bruge den impati og kærlighed vi har i hjertet overfor hinnanden.

Så om Gud ikke helbreder i et nu hver gang, så kan jeg sige at jeg ville ikke have været den person jeg er idag, hvis ikke jeg havde været alt det hårde igennem.

Jeg er stadig psykisk syg, men jeg lever med det, og kan sige at mit liv er mere rigt idag pga alt det som Gud har båret mig igennem de mange år.