top2.jpg - 4040 Bytes

Vidnesbyrd

Helbredt for angstneuroser

Hej, Jeg hedder Ole. Jeg er 36 år og har det mest af mit liv gået på skole.

Men for 7 år siden (1993) skete der nogle forandringer i mit liv. Året før, fik jeg et arbejde i England på en gård. Og jeg var virkelig glad for det. Men på et tidspunkt fik jeg angst neuroser, og jeg kunne ikke selv gøre noget.

Efter hjemkomsten til Danmark, følte jeg mig tilskyndet til at tage med en bekendt til en menighed, men efter et par møder syntes jeg ikke rigtigt jeg ville gå der mere. Der skulle gå ca. 4-5 måneder, før jeg kom til tro på Jesus Kristus som min personlige frelser.

I de første seks måneder af mit liv som kristen gik jeg til en psykolog, men efter noget tid syntes jeg, at jeg havde det bedre, og holdt med at opsøge hjælp af denne vej. Men så kom al frygten tilbage igen.

I et nu var jeg helbredt

En af mine kristne venner foreslog, at jeg skulle bo og arbejde hos en kristen ven. En dag åbenbarede Jesus for ham, hvad mit problem var.Derefter tog vi ind til en anden kristen, og sammen bad de Jesus om at helbrede mig. Og det gjorde han. I et nu var jeg helbredt. Så nu kan jeg kende glæden ved at takke Jesus, for hvad han har gjort for mig.

Jeg har siden jeg blev kristen oplevet at Gud har hjulpet mig igennem livet, jeg er ikke blevet sparet for de ting som alle andre også går igennem, men jeg har oplevet at Gud er med og fører en igennem.

Længes du efter fred og livsglæde? Så kom til Jesus! Og hvordan gør man så det? Det er let. Bibelen fortæller os, at "enhver som påkalder Herrens navn skal blive frelst."

Bare bed med disse ord, "Jesus, frels min sjæl og tilgiv mig alt hvad jeg har gjort. Jeg ber' om det evige liv, så jeg må være med dig i himmelen. Tak Jesus, at du har frelst min sjæl, din er al ære, amen!"

Hvis mit vidnesbyrd har rørt dit hjerte, så kontakt en kirke i den by du bor i.

Bed til Jesus om vejledning

Læs i bibelen hver dag

Bed - det vil sige at tale med Jesus hver dag

Han elsker dig og vil være med dig i al evighed!