Artikler

Gud kan - Anna Christensen

En dranker bliver bibelfortolker

Den berømte bibelfortolker dr. C. I. Scofield's moder døde med den bøn på sine læber, at Gud ville gøre hendes søn til en Evangeliets tjener. Han voksede Op og blev jurist; men senere blev han et offer for drikkelasten.

En dag kom der ind på hans kontor en jævnaldrende ung mand ved navn Mc Pheeters for at tale med ham. Efter nogen tid rejste Mc Peeters sig for at gå. Med hånden på dørgrebet vendte han sig pludselig mod Scofield, idet han sagde: »Jeg har i lang tid gerne villet stille dig et spørgsmål, men har ikke haft mod til det. Alligevel vil jeg gøre det nu. - "Jeg har aldrig tænkt, at du kunne være bange," sagde Scofield. "Hvad er dit spørgsmål?" "Jeg ønsker at spørge dig, hvorfor du ikke er en kristen."

Scofield svarede eftertænksomt: "Jeg er meget drikfældig. Har drankere en plads i Himlen?" - "Men du har ikke besvaret mit spørgsmål" svarede Mc Pheeters og gentog: "Hvorfor er du ikke en kristen?" - "Som du ved," sagde Scofield, "har jeg altid været medlem af kirken; men jeg erindrer ikke, at jeg nogensinde er blevet undervist om, hvordan man bliver en kristen."

Mc Pheeters satte sig, tog sit Ny Testamente frem og læste for den unge jurist det ene skriftsted efter det andet, som viser mennesker, hvordan de skal blive frelst.

"Vi] du modtage den Herre Jesus som din personlige Frelser?" sagde han nu.

"Jeg vil tænke over det," lød svaret.

"Nej, det Vil du ikke, for det har du tænkt over længe nok. Nu skal der handles. Vil du, Scofield, tro på den Herre Jesus Kristus og blive frelst?".

Den logiske, klarttænkende jurist var en ynder af ligefremme spørgsmål og utvetydige svar, og efter et øjebliks betænkning sagde han: "Jeg vil."

De to mænd bøjede knæ sammen. I bønnen sagde Scofield til Herren, at han nu troede på Ham som sin personlige Frelser, og inden han rejste sig, var han et nyt menneske.

År senere sagde dr. Scofield, når han vidnede om denne oplevelse: "Det var en Bibel-omvendelse. Ud fra et lille, slidt Testamente læste Mc Pheeters for mig de store, evangeliske budskaber fra Skriften, der handler om frelse: Joh. 3:16, Joh. 6:47, Joh. 10:28, Ap. Ger. 13:38-39. Og da jeg som fangevogteren i Filippi spurgte: "Hvad skal jeg gøre for at blive frelst?, læste han ordene for mig igen. Vi knælede ned, og jeg modtog Jesus Kristus som min personlige Frelser. Med det samme løstes alle mine lænker. Trangen til stærke drikke var i et nu forsvundet. Jeg ønsker at sige det klart og enkelt, at øjeblikkelig gjorde Kristus mig til en fri mand."

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Biblos.dk - Nye Andagter for 2018

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt
En lille skatkiste af Wilhelm Beck
Arbejder på nye andagtsbøger 2018

De gamle stier.dk - andagter
Lov og nåde af John Bunyan

Det nye testamente.dk - bibel nt
Retter på NT1819

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
1 krønikebog

Skabelse.dk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus