Andagter

Søndagens tekst

Langfredag

Anden tekstrække

Lyt til hele andagten her med alle bibelteksterne: Langfredag

30-03-2018

Der står skrevet

Pilatus havde lavet en indskrift og sat den på korset. Den lød: "Jesus fra Nazaret, jødernes konge." Den indskrift læste mange af jøderne, for stedet, hvor Jesus blev korsfæstet, lå nær ved byen, og den var skrevet på hebraisk, latin og græsk. Jødernes ypperstepræster sagde nu til Pilatus: "Skriv ikke: Jødernes konge, men: Han sagde: Jeg er jødernes konge." Pilatus svarede: "Hvad jeg skrev, det skrev jeg." Joh 19,17-37

Man kan godt tænke at Pilatus spillede dette puds overfor jøderne med vilje. Jøderne har mener jeg, til alle tider haft dette med forbogstaver på ord der siger ord og sætninger via disse første bogstaver, hvad der også er gældende her.

Pilatus skrev det på hebraisk, latin og græsk, men på hebraisk giver forbogstaverne YHWH, hvilket er Guds navn, dvs, det blev til en anklage overfor jøderne, at de korsfæstede Gud, hvad også var sandt.

Der står i Johannes evangeliet:

(Jn 8:24).
24 Derfor sagde jeg til jer: I skal dø i jeres synder. For hvis I ikke tror, at jeg er den, jeg er, skal I dø i jeres synder.«

Ordene ”JEG ER”, er et af navnene der bruges om Gud i det gamle testamente, hvorfor farisæerne også blev vrede på Jesus igen og igen, fordi han gjorde sig selv til Gud.

Jehovas vidner siger at Jesus kun er en engel, men siger man det, ifølge Jesus, skal man dø i ens synder, altså ikke komme i himmelen, for det er altafgørende i evangeliet at Jesus er Gud, som den eneste der kunne dø og betale for alle mennesker synder.

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Biblos.dk - Nye Andagter for 2018

Danmark for Jesus.dk - andagt
En lille skatkiste af Wilhelm Beck
Arbejder på nye andagtsbøger 2018

De gamle stier.dk - andagter
Lov og nåde af John Bunyan

Det nye testamente.dk - bibel nt
Retter på NT1819

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
1 krønikebog

Skabelse.dk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus