Andagter

Søndagens tekst

Fastelavns søndag

Anden tekstrække

Lyt til hele andagten her med alle bibelteksterne: Fastelavns søndag

11-02-2018

Der står skrevet:

Da Jesus nærmede sig Jeriko, sad der en blind mand ved vejen og tiggede. Han hørte, at en skare kom forbi, og spurgte, hvad der var på færde. De fortalte ham: Det er Jesus fra Nazaret, som kommer forbi. Da råbte han: Jesus, Davids søn, forbarm dig over mig! De, som gik foran, truede ad ham for at få ham til at tie stille; men han råbte bare endnu højere: Davids søn, forbarm dig over mig! Og Jesus stod stille og befalede, at manden skulle føres hen til ham. Da han var kommet derhen, spurgte Jesus ham: »Hvad vil du have, at jeg skal gøre for dig?« Han svarede: Herre, at jeg må kunne se. Og Jesus sagde til ham: Bliv seende, din tro har frelst dig. Straks kunne han se, og han fulgte ham og priste Gud. Og hele folket så det og lovpriste Gud. Luk 18

Der var en blind der sad og tiggede, i håbet om at folk ville få medfølelse for ham. Han hører en stor skare gå forbi og spørger hvad der er på færde. "Det er Jesus fra Nazaret, som kommer forbi".

Han var altså på udkig efter noget, man kan vel sige at vi alle er på udkig efter et eller andet, som måske kan hjælpe, vise os vej, give os håb i denne håbløse verden.

Alle som kommer til Jesus, siger han, "hvad vil du have, at jeg gør for dig?", hvad er det hjertets råb der fører dig til Jesus? Ønsker du at komme i rette forhold til Jesus, eller er du bare interesseret i hvad han kan gøre for dig?

Jeg siger ikke at folk ikke kan blive kristne bare fordi de kommer til Gud for det han kan gøre, for han er nådig, men det må føre til en erkendelse af at Gud er til, og at man må få sit liv rettet ind så man kan stå for Guds åsyn den dag man dør.

Lægedom er godt fra Gud, men hvis det ikke fører til frelse, fører det bare til dom og ligegyldighed overfor Gud.

Så kom til Gud for at få tilgivelse, ret ståen overfor Gud.

I Jesu navn

Amen

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Biblos.dk - Nye Andagter for 2018

Danmark for Jesus.dk - andagt
En lille skatkiste af Wilhelm Beck
Arbejder på nye andagtsbøger 2018

De gamle stier.dk - andagter
Lov og nåde af John Bunyan

Det nye testamente.dk - bibel nt
Retter på NT1819

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
1 krønikebog

Skabelse.dk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus