Andagter

Søndagens tekst

3 Søndag i advent

Lyt til hele andagten her med alle bibelteksterne: 3 Søndag i advent

Der står skrevet:

sådan som han fra gammel tid har forkyndt ved sine hellige profeters mund: at frelse os fra vore fjender og fra alle dem, som hader os, at vise barmhjertighed mod vore fædre og huske på sin hellige pagt, den ed, han tilsvor vor fader Abraham: at fri os fra vore fjenders hånd og give os at tjene ham uden frygt i fromhed og retfærdighed for hans åsyn alle vore dage.

Der er næsten et ekko af dette i romerbrevet kap 8:31-39, hvor Paulus også taler om fjender og sikkerhed, frelse fra fjender og vanskelige vilkår.

Har de holdt fast ved mit Ord siger Jesus, vil de også holde fast i jeres, dvs Jesus siger at det vil medføre forfølgelse at følge ham, og her nytter det ikke at tænke, jamen, jeg skjuler mig bare, for et andet sted siger han at en by ikke kan skjule sig som er på en bjergtop, den vil lyse for alle rundt omkring, så også os i vor hverdag hvor vi end kommer frem.

Vor ånd er Herrens lampe (Ordspr 20:27), så det nytter ikke at sige at man bare er kristen i det skjulte, alt er åbenbart når man lever med Gud.

Jesus siger at selv ens nærmeste kan blive ens fjender.

Men fat mod, for Jesus har lovet at være med til at bevare, til at kæmpe for os, så lyset i os ikke går ud, så at vi kan gå sejrige igennem livet.

Det betyder dog ikke at vi ikke kan få nogle bump på vejen, eller nogle knups, men det betyder at han vil være med os, hjælpe os, og give os at rejse os igen når vi snubler på vor vej.

Update af websites

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Biblos.dk - Nye artikler

Danmark for Jesus.dk - andagt
En lille skatkiste af Wilhelm Beck

De gamle stier.dk - andagter
Lov og nåde af John Bunyan

Det nye testamente.dk - bibel nt

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog